+359 887 904 944

Какво е SEO консултация и защо всеки бизнес има нужда от нея?

SEO консултацията е услуга, която помага на бизнеса да оптимизира своето уеб съдържание за търсачките и да го направи по-видимо за потенциалните си клиенти.

Основната цел на SEO консултацията е да се подобри видимостта на уебсайта в страниците с резултати на търсачките (SERP). Консултантът прави това, като анализира съдържанието, структурата и дизайна на уебсайта, за да разбере къде могат да бъдат направени подобрения. След това споделя своите открития с клиента и предлага начини за подобряване на техния бизнес уебсайт.

Има много причини, поради които всеки бизнес има нужда от SEO консултантски услуги. Чрез тях различните бизнеси могат да увеличат трафика си, да получат повече потенциални клиенти и да увеличат процента на реализация и конверсия на своите уебсайтове. Освен това консултантите помагат на компаниите да се класират по-високо в SERPs по ключови думи, свързани с техния бизнес, така че да се показват пред повече потенциални клиенти, които търсят продукт или услуга, които въпросният бизнес предлага.

Основната полза от наемането на SEO консултант е, че помага на бизнеса да използва интернет много по-ефективно и да направи уебсайта си по-видим. Маркетинговите консултанти помагат на компаниите да намерят нови начини за предлагане на пазара на своите продукти и услуги. Маркетинговите консултанти се наричат ​​още и „брандинг стратези“.

Различни видове SEO услуги и експертиза

Тази статия ще ви даде разбивка на най-често срещаните видове SEO услуги и за какво е най-добре да ги използвате.

Първият тип SEO услуга се нарича on-page оптимизация. Тази услуга е предназначена да гарантира, че вашият уебсайт разполага с всичко необходимо, за да се класира добре в търсачките. On-page оптимизацията включва параметри, чрез които да се уверите, че вашият сайт се зарежда бързо, има качествено съдържание и има висококачествен responsive дизайн.

Вторият вид SEO услуга се нарича off-page оптимизация. Тази услуга помага на вашия уебсайт да се класира по-добре, като кара други уебсайтове да се линкват обратно към него чрез социални медии или други средства. Off-page оптимизацията също така включва параметри свързани с получаване на отзиви за вашия бизнес, каране на хората да споделят в социалните медии и насочване на хората към вашия уебсайт от техните собствени уебсайтове.

Статията ви е харесала? Споделете я!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате пълно дигитално обслужване?

Ние сме хората!

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби
Искате да занете повече
seo for reastaurants

SEO оптимизация за ресторанти и заведения – регистрация и класиране в локални гидове като tripadvisor, forsquare, yelp, google my business

SEO оптимизацията за ресторантите и заведенията е важен аспект на успешния бизнес в тази сфера. Това е най-рентабилният начин за привличане на органичен трафик към