За нас

Всичко започна като на шега. Един бас, няколко часа безсънно програмиране и няколко хиляди долара изкарани като на шега.

Постепенно осъзнахме, че можем да измисляме решения, да ги реализираме, да ги отстояваме и да ги подобряваме. Да, ние знаем как да правим пари за нас и нашите  клиенти, както и да консултираме и развиваме сериозен бизнес, но това не означава, че не можем да намерим забавната страна зад всичко това – и го правим с пълен замах.

И така Боби и Алекс, водени от стремежа си за мечтаната работа, основахме фирма, в която да правим това което искаме и за което горим. Събрахме екип от свежи, мотивирани и прекрасни хора също като нас и резултатите не закъсняха… някои биха казали, че това е просто заради неограничените количества кафе и текила, която имаме в хладилника в офиса, но… тази теория все още предстои да бъде доказана. А, дотогава ще постигаме чудеса всеки ден.ЕВОЛЮЦИЯ НА РЕШЕНИЯ-та


3, 2, 1 .... излитанеееее....

2007

Експерименти в сферата на роботите, обработката на данни, маркетингови изследвания, потребителско изживяване и разбира се SEO.

2010

Стартира първите два SaaS проекта на компанията с насоченост към автоматизирано управление на хотели и компании.

2018

Все още лидер в сферата технологичния трансфер и иновативни проeкти. Ще се радваме, да сте заедно с нас по пътя към успеха.

2027

ИСТОРИЯТА НА ЕДИН ПРИКАЗЕН ЕКИПРешения се появи преди няколко години като бранд. Основател на фирмата е Алекс Ненов. В началото дружеството се е занимавало с разработка на уебсайтове и предоставяне на различни дигитални услуги.


Боби & Алекс – CEOs
bojo & alex

Таня – SEO & WordPress websites
tanyaТитлата “сър” Алекс получава всъщност далеч по-късно, когато е удостоен с престижната награда Рицар на книгата (през 2009 за кампанията “Якото четене”)
Далеч по-късно към частната фирма се присъединява и Боби. Това става през второто десетилетие на настоящия век. С решението за присъединяване към фирмата, може би Алекс прави едно от най-важните бизнес решения за компанията, защото с този акт се удвоява персонала на фирмата и вече наброява двама човека – Алекс и Боби.


Ева – Project Manager
eva 3

Йоана – Copywriting & Content Strategy
yoana 5Историята помни и тяхното запознанство през далечната 2007 година, когато и двамата са част от екипа на друга интернет компания “Инвестор.БГ”АД.
В следващите години компанията се развива стремглаво като привлича към себе си експерти от най-различни сфери на живота и професионализма. Така идват Таня, Йоана, Ева, че даже и Коцето. А, наскоро присъединихме и нашето sales острие – Иво.  


Дон Коци – Copywriting & Content strategy
koceto 2

Иво – Sales
IvoВ наши дни, предлагаме богата ниша от уеб и дигитални услуги.  Портфолиото ни включва фирми като Първа Инвестиционна банка, Инвестбанк, Кока Кола, Техномаркет, болница Вита, Застрахователно Акционерно Дружество (ЗАД), НасамНатам и други.
Последното попънение в нашия екип е гуруто на PHP и мастърът на JavaScript – Младен. С лекота и спокойствие може да измисли и създаде всякакви функционалности на даден уебсайт. Накратко казано – нищо не може да му се опре.


Младен – Developer
Mladen


ДругитеЗа Нас


 • Ако онлайн успехът, както се твърди, наистина е на 1 клик разстояние, значи сте кликнали на правилното място.

  Благой Иванов
 • С Алекс и екипа от Reshenia.com работим от години по различни проекти. Съветите които е давал за нашите уеб проекти винаги са били точно и навременни. С удоволствие бих работил с екипа му и в бъдещите си уеб начинания.

  Стоян Тошев
 • Господин Александър Ненов е изработил интернет страницата на дружеството (www.yotov-consulting.com), която се приема от нашите клиенти с много добра оценка като сериозна професионална изработка даваща информация за дейността на дружеството и предлаганите услуги. Клиентите ни споделят, че се ориентират лесно в предлаганите услуги и информацията от страницата, която се поддържа и актуализира периодично. Това позволява клиентите често да търсят страницата за получаване на необходимата им информация.

  Любомир Йотов
 • Опит, модерен и свеж поглед, креативност и интелигентен подход! Всичко, което може да се желае в този динамичен бранш. Изключително динамични, разбрани и коректни специалисти. Можете да разчитате на тях за всичко. Освен, че ще изпълнят безупречно заданието, ще предложат и свои решения и визия за нещата. Вслушайте се в тях! Заслужава си! Чиста проба професионализъм и свежа глътка креативност в Интернет!

  Мартин Търпев
 • С Алекс и Божо работя от 2007-ма година и винаги са ми давали бързи, адекватни и качествени решения за интернет проектите ми. Не бих си представил да започна онлайн начинание без да се консултирам преди това с тях.

  Владимир Йорданов
  Ръководител проекти, Инвестор.БГ АД
 • Работата ми с екипа на Reshenia.com винаги е била удоволствие, тъй като с екипа им се разбираме с половин дума, а и те знаят какво, как и защо правят. Всеки предприемач, който би искал да постигне успех в интенрет, трябва да има консултанти като тях.

  Борислав Кръстев
  Управител, Ритейл Аналитикс - България ЕООД