+359 887 904 944

SEO агенция Reshenia.com - това сме ние

Нашата компания е основана през 2007 година, докато екипът ни работи по интернет проекти
заедно и по отделно още от далечната 1997 година. За този период сме реализирали хиляди онлайн проекти,
като не малко от тях са все още наши клиенти.

Мисия, визия, ценности

Мисия, визия, ценности

Мисия

Да направим онлайн бизнеса достъпен за всеки един човек, независимо от неговата локация.

Визия

Да дадем на всеки бизнес правилното и актуално интернет решение.

Ценности

Ние вярваме, че когато помагаме на почтения и честен бизнес да развие своето интернет представяне, ние помагаме на средата да получи по-качествени продукти и услуги, а от там и по-добър живот.

История екип

Историята на Reshenia.com официално стартира през 2007, когато компанията е регистрирана. Въпреки това екипът ни работи по интернет проекти още от 1997 година. В процесът на работа, комуникация и изграждане на силни приятелски връзки помежду си, след години работа за различни компании и в различни конфигурации, ние се събрахме на едно място, за да направим интернет едно по-добро място.

Историята на Reshenia.com официално стартира през 2007, когато компанията е регистрирана. Въпреки това екипът ни работи по интернет проекти още от 1997 година. В процесът на работа, комуникация и изграждане на силни приятелски връзки помежду си, след години работа по различни компании и в различни конфигурации, ние се събрахме на едно място, за да направим интернет едно по-добро място.

Понякога ни питат как такъв малък екип успява да се справи с толкова мащабни проекти? Истината е, че през годините сме експериментирали с огромни екипи от над 100 човека, и минимални екипи. И резултатите често са идентични. Ние вярваме искрено в законите на Паркинсон, а един от тях гласи: “Броят на хората в работна група нараства, независимо от количеството на работата за вършене.“

За да се борим с този ирационален закон, ние избираме пътя на автоматизиране и използване на технологиите по правилния начин, в пълнота. Така пестим време, енергия и екипът ни може да остане компактен и ясно фокусиран в крайната цел.

Нашите услуги

SEO оптимизация

SEO оптимизация

Ние можем да позиционираме вашия уебсайт на по-предни места в Google, Bing и други големи търсачки. Така, вие ще генерирате повече трафик и повече приходи.

Разработване уебсайтове

Разработване уебсайтове

Консултираме и изработваме уебсайтове, които продават и дават устойчиви резултати напред във времето. Бързо, лесно, при ясни стандарти.

Google Ads и Facebook реклама

Google Ads и Facebook реклама

Ние реализираме рекламни кампании в Google, Facebook, Instagram и по-необичайни места. Силни сме в партизанския маркетинг.

Онлайн репутация

Онлайн репутация / Дигитален PR

В наши дни онлайн репутация е всичко. Ние управляваме какво намират потребителите вас, вашата фирма или продукт. Не оставяйте репутацията си на случайността.

Копирайтинг, писане на статии

Писане на статии - копирайтинг

Ние имаме цяла армия с качествени копирайтъри, които само чакат да им подадете тема, по която да сътворят най-прекрасните текстове, които продават.

Фирмени обучения и консултации

Фирмени обучения и консултации

Ние можем да подобрим нивото на вашия екип или да ви консултираме за вашия онлайн бизнес - неговото устойчиво развитие или правилното му стартиране.

Нашият екип е работил за едни от най-големите
компании в страната и света

Разбира се, имаме и голям брой малки и микро клиенти, с които работим отлично от десетилетия.

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен, е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби