+359 887 904 944

Копирайтинг, писане на статии, маркетинг чрез съдържание

✓ рекламни текстове     ✓ текстове за сайтове     ✓ писане на статии

✓ поддръжка на блогове и секции в сайтове с новини

Копирайтинг, писане на статии

Ние пишем текстове,
които продават

Дори, когато няма какво да кажете за даден продукт или услуга, вашите потребители искат да прочетат повече.
А ние можем и знаем как да напишем повече.

Текстове за - SEO статии

Текстове с цел оптимизация (SEO)

Текстовете в даден сайт се пишат основно с две цели. Едната, е потребителят да получи нужната информация и да вземе решение  за покупка. Втората, и най-масова причина, е оптимизацията за търсещи машини или SEO.

Нашият екип предлага SEO услуги от десетилетия и знаем много добре как да пишем перфектните текстове, които са харесвани, както от търсещите машини, така и от потребителя.

Кой има нужда от SEO текстове? Всеки, който има уебсайт. Защото текстовете, освен информативни, трябва да спазват правилата на търсещите машини. Това умение се владее от виртуозите с копирайтинга, каквито сме ние.

Писане на текстове за вашия бизнес

Създаването на нов уебсайт е страхотно преживяване. Но писането на текстове за него може да се окаже тромаво, бавно и дори досадно за собствениците, чиито бизнес няма нищо общо с писането на текстове.

Ние можем да напишем изцяло текстовете за вашия уебсайт, от текстове „за нас“, през услуги, описание на продукти, и каквото е нужно. Само ни дайте тема и ще получите страници, привличащи погледа на потребителите.

Нещо повече – това ще ускори стартирането на вашия уебсайт с поне няколко седмици. Практиката ни показва, че най-често стартирането на сайтовете се бавят, именно заради текстовете, които се пишат от хора, на които това не им е работата и са с най-нисък приоритет.

Е, за нас те ще са с най-висок приоритет. Използвайте нашата енергия и ентусиазъм.

Имате нужда от копирайтинг? Потърсете ни още днес!

Ние пишем страхотни текстове.

Собствена медия

Създайте ваша, собствена медия

Ако бизнесът ви е голям, или имате големи цели, то защо просто да пишете текстове за сайта си, когато можете да създадете цяла медия?

Не, не вие. Ние можем да създадем за вас ваша собствена медия – новинарски или информационен уебсайт. Нашият екип поема, както техническата реализация, така и писането на минимум 30 статии всеки месец.

През годините сме реализирали десетки медии за наши клиенти, като за всеки от сайтовете сме писали между 50 до 800 статии на месец.

За какво може да ви е нужна подобна медия? За много неща – реклама на вашите продукти с банери или с публикации, достигане до нови потребители по алтернативен път.

Една медия може да ви свърши работа и за много други цели, но за тях можем да ви разкажем на живо, защото можем да ви разкажем много.

Ако сте замислили нещо наистина голямо, може би ще ви е интересна и нашата услуга – управление на онлайн репутация.

Имате въпроси относно
нашите страхотни текстове?

Какъв тип блогове поддържате?

Ако вашият уебсайт има секция блог, интересно, новини, или друга подобна, в която се налага да се публикуват периодично текстове – ние можем да я поддържаме, като освен, че пишем статиите, може дори да ги публикуваме вместо вас.

Темата на сайта няма значение, тъй като ние разполагаме с много опитни копирайтъри, които могат да пишат компетентно на всяка тема.

Колко статии на месец можете да пишете за мен?

Можем да пишем толкова, колкото е необходимо. Пробвайте ни.

Колко статии на месец е добре да публикувам в сайта си?

Ако имате секция за публикуване на статии и новини, ние препоръчваме да имате минимум 1 статия на седмица, като оптималният вариант е 3 статии на седмица. Също така препоръчваме тези статии да се публикуват периодично, а не наведнъж с големи паузи между етапите на публикуване.

На какви езици предлагате писане на статии и текстове?

Имаме богат опит в писането на текстове на десетки езици, но най-често клиентите ни търсят български и английски език.

Също така, работим с едни от най-добрите преводачески агенции в Европа (да, не само в България), което ни дава възможност да превеждаме нашите текстове с изключително високо качество, на над 50 езика. Работили сме дори и на Суахили и Китайски. Беше повече от забавно 🙂

Можете ли да пренапишете заглавията и описанията на всичките продукти в сайта ми?

Разбира се! Правим това за електронни магазини със стотици хиляди продукти в каталога. Знаем как редактирането на текстове и заглавия променя дългосрочно позиционирането на сайта в Google, както и трафика към уебсайта.

Имате нужда от писане на статии? Обадете ни се!

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен, е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби

Нашият екип е работил за едни от най-големите
компании в страната и света

Разбира се, имаме и голям брой малки и микро клиенти, с които работим отлично от десетилетия.