Маркетинг чрез съдържание

Знаете ли, че маркетингът чрез съдържание е един от най-ефективните и устойчиви начини да промотирате бизнеса си?
Създаването на качествено, полезно и релевантно съдържание не само продава, но и привлича лоялни клиенти, които се връщат дори след края на рекламната ви кампания.
Защо маркетинг чрез съдържание?

Съдържанието в различните му форми (блог, видео, социални постове и др.) е това, което ви отличава в дигиталния свят. Освен това, Google възнаграждава сайтовете, които създават уникално съдържание.
С какво помага маркетингът чрез съдържание?

 • Прави бизнеса ви разпознаваем
 • Изгражда доверие и привлича правилните клиенти
 • Подпомага органичната SEO оптимизация
 • Оптимизира разходите в дългосрочен план

Какво предлагаме

Консултираме всеки клиент персонално, за да изготвим възможно най-ефективната стратегия за създаване на съдържание. След консултацият с вас, можем да предложим услуги като:

 • Стратегия за създаване на уникално съдържание, което е релевантно за вашата аудитория и бранш.
 • Различни формати и канали на разпространение на съдържанието, в зависимост от вашите нужди – блог постове, case studies, идеи и съвети как да подготвите собствено видео съдържание.
 • Разпространяване и създаване на съдържание в социалните медии – Facebook, Twitter, Instagram и др.


Нашият Подход


Стратегия за създаване на съдържание

Изготвяме персонални решения, които да отговорят на вашите конкретни бизнес нужди и да възвърнат инвестицията ви. Релевантното и качествено съдържание може да направи марката ви разпознаваема във вашия бранш, да изгради връзка на доверие с клиентите ви и да увеличи продажбите в дългосрочен план.

Писане & Редактиране

След като уточним плана за действие, нашите копирайтъри ще се фокусират върху създаването на съдържанието. Ще съдействаме със свежи идеи, както и писане и редактиране на статии, блог публикации, постове в социалните медии и др.

Разпространяване на съдържанието

Разпространяване и създаване на релевантно съдържание за социални медии и платформи, както и популярни сайтове.

Поддръжка на съдържанието

Ще се погрижим съдържанието да е винаги полезно и релевантно - с актуални статистики, факти и линк връзки. Така вашият бизнес ще се позиционира като водещ експерт в съответния бранш!Какво мислятнашите клиенти • Съвместната ни работа с Reshenia.com стартира преди 5 години. От тогава насам винаги се доверявам на техния анализ, прилагам свежите им идеи и предложения при разработката на уеб сайтовете и различните уеб базирани приложения за своите клиенти. Работата с тях е истинско удоволствие на високо ниво.

  Иванка Радкова
 • С Алекс и Божо работя от 2007-ма година и винаги са ми давали бързи, адекватни и качествени решения за интернет проектите ми. Не бих си представил да започна онлайн начинание без да се консултирам преди това с тях.

  Владимир Йорданов
  Ръководител проекти, Инвестор.БГ АД


ПоискайтеБезплатна Оферта


  Име*

  Телефон*

  Е-мейл*

  Вашия уебсайт

  Как можем да ви помогнем?

  Каква е вашата цел?