+359 887 904 944

SEO оптимизация за страхотни сайтове

✓ seo оптимизация за Google, Bing и другите търсачки     ✓ подробни  seo отчети 

✓ неограчен брой ключови думи    ✓ устойчиви във времето резултати

Ние правим сайтовете
лесни за намиране в търсачките

Оптимизацията за търсещи машини (SEO) е специфичен процес, при който вашият уебсайт се
позиционира по-напред в резултатите при търсене на конкретни думи и фрази. Така се подобряват трафикът, поръчките, продажбите и запитванията ви.
Ние сме експерти в seo оптимизацията.

SEO - оптимизация за търсещи машини

Ключовите думи при нас са неограничени

Оптимизирането за търсещи машини не е дейност, която може да се ограничава от гледна точка на думи и фрази. Ние не работим на парче, затова просто оптимизираме целия ви уебсайт. Заедно с всички думи, фрази, текстове, изображения, страници и подстраници, които се намират в него.

Нашата цел е вашият уебсайт да придобие висок рейтинг в дългосрочен план, което да доведе до трайно повишаване на ефективността ви онлайн. Независимо дали търсите трафик, продажби, запитвания, обаждания или резервации, оптимизацията е най-сигурния начин да достигнете до потребителите, които търсят именно вашите продукти и услуги.

Кой има нужда от SEO оптимизация? Абсолютно всеки, който има уебсайт.

SEO Одит и мониторинг

Преди да започнем работа по вашия уебсайт, ние правим подробен seo одит на това, което се е случвало с него до 10 години назад във времето, от гледна точка на оптимизация. Анализираме технически сайта, оценяваме текстове, структура и правим тестове за потребителското изживяване. След което коригираме всичко това, за да можем да сме сигурни, че когато стартираме процеса на оптимизация (SEO), ще сме максимално ефективни.

На ежедневна база ние извършваме мониторинг на уебсайта ви и неговите показатели, за да можем да адаптираме стратегията си, както и да открием потенциални проблеми и да ги отстраним в зародиш. 

SEO одит, отчети и мониторинг

Гъвкави цени за SEO оптимизация

Цената на seo оптимизацията може да варира спрямо различни показтели като брой страници, тип сайт и ниша, в която се бори, конкуретни показатели. Свържете се с нас за да изговтим вашия месечен ценови план за seo оптимизация.

Имате нужда от SEO оптимизация? Потърсете ни още днес!

Колкото по-рано започнете seo оптимизацията на сайта си,

толкова по-рано ще усетите резултатите.

Писане на текстове за уебсайтове

Писане на страхотни текстове за уебсайтове

Писането на правилните текстове за всеки уебсайт е от решаващо значение за правилната seo оптимизация. Текстовете не са самоцел, и количеството не винаги означава добри резултати.

За да напишем най-страхотните текстове за вашия уебсайт, ние работим усърдно, за да открием слабите места на конкуренцията ви и да направим така, че да ги изпреварите в надпреварата за вниманието на потребителите.

Предлагаме, както написване на всички текстове на даден уебсайт, така и поддръжка на блогове, новинарски секции или страници с „често задавани въпроси“. Обадете ни се, за да ви разкажем повече.

Имате въпроси относно
нашите SEO услуги?

Колко бързо мога да стана номер 1 в Google?

Едва ли някой SEO експерт може да ви даде точен отговор на този въпрос. За позиционирането ви в Google и другите търсещи машини, се вземат предвид няколко стотин параметъра, като всеки от тях има различна тежест. Нещо повече – за вашето позициониране в Google е важно и в какво състояние е вашата конкуренция и до колко тя е инвестирала в оптимизация. Едно е сигурно – ние се стремим да усетите ефекта максимално бързо и да поддържаме инерцията до момента, в който вие постигнете страхотни резултати.

Какви реални резултати мога да очаквам?

Много хора искат конкретна позиция в Google по конкретна ключова дума. Това е постижимо, но не винаги е правилният подход. Ние намираме правилното решение за всеки тип бизнес и уебсайт и правим така, че хората, търсещи вашите услуги и продукти да ви намират. Ето един пример: Ако имате болница и искате да сте на първо място, и някой търси по ключова дума „болница“ – това е трудно и скъпо начинание, което няма да доведе до резултат, защото е твърде общо. Ако някой обаче търси „очен лекар“, „болница за рехабилитация“ или друг тип услуга, която предлагате, тогава ще попадне не само на вашия сайт, но и на правилната страница от него, което директно му продава това, от което клиентът (в случая пациентът) има нужда.  На кратко – реално може да очаквате подобряване на влизанията от Google и другите търсещи машини в рамките на десетки проценти. Колко точно можем да подобрим състоянието ви, зависи от много фактори и можем да ви го кажем след като вие ни кажете кой е вашият уебсайт.

Правите ли негативно SEO?

Не. Ние смятаме, че ако правите активна оптимизация на вашия уебсайт е по-устойчиво, отколкото да плащате, за да влошавате оптимизацията на конкуренцията.

Имам стар уебсайт, който обновявам. Това може ли да навреди на оптимизацията?

Разбира се. Прехвърлянето на стара към нова версия на уебсайт, или смяната на адреса на сайта е процес, към който трябва да се подхожда с особено внимание. Ние препоръчваме да се консултирате с нас преди да предприемете подобни действия, тъй като при спазване на конкретни процедури (индивидуални за всеки проект) може да запазите рейтинга си и дори да го подобрите. В случай на пренебрегване на тези процедури е много вероятно новият уебсайт да влоши значително вашите показатели.

Защо не работите за конкретни ключови думи?

Ние работим за тях. Но не можем да се ограничим само с тях. Представете си, че сте ни наели като фитнес инструктори и искате перфектно тяло. Ние не можем да работим само за една мускулна група. Напротив – ще работим над всички, включително над хранителния ви режим. Същото е и с уебсайта ви – да, ние имаме предвид и работим по най-важните за вас думи и фрази, но също така привеждаме сайта ви много добра кондиция, която да  доведе до много по-силен ефект. Така наречения ефект на „Дългата опашка“. Прочетете повече за идеята в нашия блог.

Оптимизирате ли сайтове, изработени на WIX, OXXY, Shopify, WordPress...?

За нас платформата, на която е изработен уебсайтът няма значение. Ние имаме богат опит с всички платформи и можем да предложим много индивидуални и екзотични решения.

Знаем, че смяната на уебсайт е сложна и неприятна процедура за нашите клиенти и препоръчваме подобно действие сравнително рядко, когато това е абсолютно необходимо за постигане на резултати.

Мога ли да поръчам SEO само за 2 месеца?

Оптимизацията, както вече споменахме, е специфичен процес, отнемащ време. Ако поръчате оптимизация само за 2 месеца, няма да можете да усетите истинския ефект от тази дейност. Повечето хора са разочаровани от SEO услугите през годините, или са попаднали на непрофесионалисти, или (по-често) са ползвали SEO услуги на парче за кратък период от време. Може да ползваме примера, представен по-горе – ако искате перфектното тяло, ще ходите ли на фитнес само 2 седмици? Едва ли. На кратко – ние не препоръчваме да правите оптимизация за уебсайта си за по-малко от 12 месеца. Всъщност, препоръчваме никога да не спирате с оптимизацията.

Как става плащането?

Абонаметните SEO услуги се заплащат на месечна база в началото на всеки период. Разбира се, предлагаме и възможност за предплащане, като за целта ще получите щедро намаление на цената.

Ако не искате да мислите за месечни плащания, предлагаме и автоматично таксуване на кредитна/дебитна карта.

Имате нужда от SEO? Потърсете ни още днес!

Колкото по-рано започнете оптимизацията на сайта си,

толкова по-рано ще усетите резултатите.

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен, е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби

Нашият екип е работил за едни от най-големите
компании в страната и света

Разбира се, имаме и голям брой малки и микро клиенти, с които работим отлично от десетилетия.