SEO Оптимизация

Имате уебсайт или интернет магазин? Това е чудесно, но намирате ли го в Google? Изписвате дума по дума името на вашия сайт, но той пак не се показва? Няма го дори и на десета страница? Това е проблем, защото практически вие сте неоткриваеми в интернет. Добрата новина е, че ние можем да ви помогнем да промените това.Оптимизирайте вашия бизнес

Нашият екип ще се заеме с оптимизацията на уебсайта ви и ще направи така, че да излизате на челни позиции в Google, Bing и Yahoo. Това няма да стане за седмица, нито за месец, просто защото оптимизацията отнема време и ресурс. Въпреки това си струва да инвестирате в нея, защото тя ще увеличи броя на посетителите на вашия сайт и ще ви направи разпознаваеми в интернет пространството.Анализ

Преди да започнем оптимизацията на вашия сайт първо ще го разгледаме, за да установим, кои елементи от него се нуждаят от подобрение. Това включва анализ на ключови думи, снимки и други материали, които вече са качени в уебсайта ви. Така ще знаем на кое да наблегнем, за да повишим броя на посетителите.


On-Page & Off-Page Оптимизация

Google, Bing и Yahoo използват множество роботи, които сканират сайтовете и съдържанието в тях. Оптимизацията на един уебсайт цели да направи информацията разбираема за тези роботи и да ги накара да разберат, че тя съответства на зададените изисквания. Това им помага да показват вашия уебсайт на по-предни позиции.
КАК ГО ПРАВИМ

Преди да ни се доверите за оптимизацията на вашия сайт е важно да разберете, че това е процес, който отнема време. Ние ще изградим цялостната стратегия за оптимизация, така че да постигнете желаните резултати.


Анализ на ключови думи

Ще установим кои ключови думи се срещат във вашия сайт и ако е необходимо ще променим някои от тях.

Onsite оптимизация

Понякога малки промени в съдържанието или дизайна на един сайт могат значително да подобрят неговите SEO резултати.

Мрежа от линкове (linkbuilding)

Броят и качеството на линковете, които водят към вашата страница са от изключително значение за нейното позициониране в Google.

Анализ и отчет

Ние не просто оптимизираме, но и следим редовно представянето на сайтовете, по които работим. Така намираме индивидуален подход за всеки наш клиент.


Защо оптимизацията е важна за вашия бизнес?


Тя ви позиционира добре в Google

В над 85% от случаите потребителите стигат до даден сайт, защото той излиза на челни позиции в търсачките.

Работеща стратегия

След като анализараме поведението на хората, които посещават вашия сайт, ние можем да определим, кои ключови думи водят най-често към вас. Тази информация ни помага да увеличим броя на посетителите.

Оптимизация=повече трафик

Колкото по-добре оптимизиран е вашият сайт, толкова повече посещения ще има. От друга страна това може да умножи продажбите или резервациите, които реализирате.


Търсачките са ваши приятели

Вероятността някой да влезе директно във вашия сайт е изключително малка. За това е важно, той да е на първа страница в Google, Bing, Yahoo и Yandex.


Излез от хралупата

Само в Google на ден се извършват над 3.5 милиарда търсения. Разбира се, само оптимизираните сайтове излизат на челни позиции.


Бъди разпознаваем

Интернет потребителите възприемат сайтовете, които излизат на челни позиции като по-достоверни. Спечелете тяхното доверие.


Нашите Доволни SEO клиенти


Какво мислятнашите клиенти • С Алекс и екипа от Reshenia.com работим от години по различни проекти. Съветите които е давал за нашите уеб проекти винаги са били точно и навременни. С удоволствие бих работил с екипа му и в бъдещите си уеб начинания.

  Стоян Тошев
  Редакционен директор, HiEnd Publishing
 • С Алекс и Божо работя от 2007-ма година и винаги са ми давали бързи, адекватни и качествени решения за интернет проектите ми. Не бих си представил да започна онлайн начинание без да се консултирам преди това с тях.

  Владимир Йорданов
  Ръководител проекти, Инвестор.БГ АД


ПоискайтеБезплатна Оферта


  Име*

  Телефон*

  Е-мейл*

  Вашия уебсайт

  Как можем да ви помогнем?

  Каква е вашата цел?