Създаване на уебсайтове и онлайн магазини

 

Ако бизнесът ви не е в интернет, скоро няма да имате бизнес

Бил ГейтсЗащо ви трябва уебсайт?

Вашият сайт е вашата визитка, която ви позволява да достигнете до хиляди потенциални клиенти по целия свят. Ние можем да ви помогнем да се представите в най-добрата си светлина.Защо да изберете нас


Персонален Подход

Предлагаме качествени и персонализирани решения, съобразени с вашите нужди - електронен магазин, базиран на Woocommerce и Prestashop, блог или корпоративен уебсайт, базиран на Wordpress.

1

Съдействие за хостинг

Можем да ви помогнем при избора на домейн и на оптимален хостинг план, който да покрие нуждите на вашия уебсайт.

2

SEO оптимизация

След като одобрите уебсайта, правим начална SEO оптимизация.

4

Мониторинг

Следим параметрите, натоварванията, наличие на вируси в сайта, потенциални атаки, проверка на сайтове за листване в спам списъци и действия по премахването им от там. Услугата включва и следене на показателите и реализацията на сайта в търсещите машини и трафика на сайта.

5


Нашият подход

Държим на персоналния подход, защото вие и вашите нужди сте важни за нас. Консултираме се с всеки клиент, за да предложим най-доброто и ефективно решение. Помагаме с избора на хостинг и име на сайт. Уебсайтовете, които предлагаме са базирани на WordPress.Нашите цени

Стремим се да отговорим на персоналните нужди на всеки клиент. Затова цените ни варират, в зависимост от типа на уебсайта. Срокът на изпълнение е между 2 и 6 седмици, в зависимост от сложността на уебсайта. Предлагаме гъвкави методи на плащане.

Нашите доволни клиенти

Какво мислятнашите клиенти  • Господин Александър Ненов е изработил интернет страницата на дружеството (www.yotov-consulting.com), която се приема от нашите клиенти с много добра оценка като сериозна професионална изработка даваща информация за дейността на дружеството и предлаганите услуги. Клиентите ни споделят, че се ориентират лесно в предлаганите услуги и информацията от страницата, която се поддържа и актуализира периодично. Това позволява клиентите често да търсят страницата за получаване на необходимата им информация.

    Любомир Йотов
  • Опит, модерен и свеж поглед, креативност и интелигентен подход! Всичко, което може да се желае в този динамичен бранш. Изключително динамични, разбрани и коректни специалисти. Можете да разчитате на тях за всичко. Освен, че ще изпълнят безупречно заданието, ще предложат и свои решения и визия за нещата. Вслушайте се в тях! Заслужава си! Чиста проба професионализъм и свежа глътка креативност в Интернет!

    Мартин Търпев


ПоискайтеБезплатна Оферта


Име*

Телефон*

Е-мейл*

Вашия уебсайт

Как можем да ви помогнем?

Каква е вашата цел?