+359 887 904 944

Изработка на страхотни уебсайтове

✓ модерен дизайн       ✓ достъпни цени    ✓ кратки срокове   

✓ базова SEO оптимизация    ✓адекватна поддръжка

Фирмени обучения и консултации

Ние създаваме сайтове,
които продават

Нашият екип е работил по над 6000 уебсайта и знаем отлично от какво имате нужда.

Перфектно
опростен сайт

Добавянето на много (и често ненужни) функционалности към уебсайтовете забавя и оскъпява процеса по стартиране на проекта. Те рядко водят до подобряване на приходите.

Нашият екип опростява процеса по направата на всеки уебсайт, като премахваме всичко излишно, за да можете да стартирате уебсайта си максимално бързо. Защото всеки ден, в който сте офлайн, е ден, в който губите пари. А ние не искаме това. Нали?

Бързо, качествено и по стандарт

Ние използваме платформата WordPress, която обслужва над 455 милиона уебсайта по целия свят. Това ни дава възможност да създадем за вас продукт, максимално бързо, с високо качество и стандарти. Това ви гарантира автономността на проекта, дълъг живот, лесна смяна на съдържанието на сайта от ваша страна и адекватна поддръжка напред във времето.

Ще се запитате чия собственост е уебсайта след като го направим? Разбира се, уебсайтът е ваша собственост и имате пълен контрол над него.

Гъвкави цени за изработка на сайт

Цената на изработка на уебсайт варира спрямо типа сайт – сайт визитка, корпоративен сайт, блог, електронен магазин, сложността за неговата изработка, броя страници и други параметри. Моля, свържете се с нас за да обсъдим вашия нов сайт и да ви изготвим ценова оферта за изработка на уебсайт.

Поискайте вашия страхотен
нов сайт още днес!

Не чакайте да си направите уебсайт.

Направете си уебсайт и чакайте.

Имате въпроси за
вашия нов уебсайт?

Колко бързо можете да направите уебсайта ми?

Истината е, че можем да го направим и за ден, ако не спим и не ядем. Правили сме го не веднъж, когато случая е специален. Обикновено един стандартен уебсайт ни отнема между 1 до 2 седмици. За да спазим срока обаче, вие трябва да сте подготвили материалите преди това – лого, снимки, текстове.

Чия собственост е сайта?

Сайтът е ваша собственост. Вие и имате пълен контрол и права над него. Можете сами да редактирате съдържанието (ако пожелаете).

Можете ли да купите домейн и хостинг вместо мен?

Разбира се. Ние ще изберем за нас най-икономичния план спрямо вашите нужди и ще имаме грижата да ви информираме всяка година, когато те трябва да се подновяват.

Имам стар уебсайт. Можете ли да копирате информацията от там?

Разбира се. Ако сайтът работи и имаме достъп до него, можем да копираме информацията от стария ви уебсайт. В случай, че става дума за електронен магазин с над 50 продукта в него, ще ви дадем цена спрямо броя продукти в сайта.

Предлагате ли всички допълнителни услуги след стартиране на сайта - реклама, оптимизация...?

След като сте направили сайта си с нас може да се възползвате от още по-добри цени за SEO оптимизация, реклама в Google и Facebook, писане на статии, онлайн репутация (ORM) или фирмени обучения.

Можете ли вие да ми напишете текстове за сайта?

Нашите клиенти са силни в това, което вършат. Те са добри доктори, адвокати, хотелиери, ресторантьори и често нямат време да седнат да пишат текстове за уебсайта си. Затова ние можем да напишем вашите текстове, а вие само да ни кажете ако искате да коригираме нещо. Повярвайте ни – по-лесно се редактира текст, от колкото да започнете от нула.

Защо използвате WordPress?

WordPress е платформа, доказана с десетилетия и използвана от над 455 милиона уебсайта по целия свят. Независимо дали сайтът ви е от 1 страница, блог, медия, корпоративен сайт или сложен електронен магазин, WordPress ще работи безупречно. Той предлага чести и качествени актуализации. Благодарение на това, че има ясни стандартни и добра документация, уебсайтът е лесен за поддръжка и развитие.

Можете ли да добавите функции, различни от описаните в плановете?

Бихме могли да добавим стотици различни функционалности в сайта ви, ако имате нужда от тях. Те се заплащат допълнително, като за това можете да се свърже с нас с конкретното запитване.

Как става плащането?

За сайтовете в първите 2 пакета, се предплаща. В третия пакет плащането става на две равни вноски в началото на работата и след стартиране на уебсайта.

Поискайте вашия страхотен
нов сайт още днес!

Не чакайте да си направите уебсайт.

Направете си уебсайт и чакайте.

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен, е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби

Нашият екип е работил за едни от най-големите
компании в страната и света

Разбира се, имаме и голям брой малки и микро клиенти, с които работим отлично от десетилетия.