Корпоративни и фирмени обучения – дигитална академия

Фирмените обучения на Reshenia.com са насочени към подобряване на дигиталните компетенции на фирми и екипи нямащи ИТ подготовка. Обученията ни са съобразени с последните тенденции в интернет технологиите, кибер сигурността, комуникацията и маркетинга в дигитална среда.Персонален подход

Нашите фирмени обучения са изцяло ориентирани към вашите нужди и ежедневни дейности. Ще помогнем със стратегии и работещи решения, които целят да подобрят вашите най-важни показатели – оборот, парични потоци, управление на времето и процесите, посредством дигиталните технологии. Не на последно място – корпоративните обучения, които предлагаме, са насочени в посока намаляване на разходите, чрез правилно  използване на новите технологии.Какви теми можем да предложим за вашето фирмено обучение?

 • Как да подобрите своята интернет сигурност? – обучение за хора без ИТ специализация.
 • Дигитален маркетинг – фирмено обучение по дигитален маркетинг, включващо цялостен преглед на дигиталните инструменти и практики в момента.
 • Маркетинг техники за дигитална комуникация (Facebook, Instagram, LinkedIn, Имейл маркетинг).
 • Повишаване на продажбите чрез съвременните интернет инструменти.
 • Управление на вашето интернет представяне.
 • На първо място в Google – подобряване на оптимизацията на ежедневна база (SEO).
 • Водене на комуникация с клиенти и контрагенти в дигитална среда.
 • Превръщане на потребителите и клиентите си във верни фенове, които да работят във ваша полза дългосрочно.


Къде и кога?

Фирмените обучения ,,Дигитална академия’’ се провежда във вашия офис, в нашия офис или в зала за събития, подходяща за целта. Обучението може да бъде организирано по удобен за вас начин, включително:

по време на тиймбилдинг в рамките на 1 или няколко лекции

корпоративни събития

уикенди (в рамките на един или два почивни дни)

след работно време

в работно времеЗащо “Дигитална Академия”

Фирмените обучения “Дигитална академия” са инвестиция в дългосрочния успех на вашия бизнес. Екипите, преминали нашите обучения получават по-голяма увереност при работата си в дигиталния свят. Те се чувстват по-защитени, по-уверени, по-информирани. Обученията ни дават не само знания, а и инструменти за добиване на нови знания в конкретни области. Така, екипите преминали обучение продължават своето развитие по план, поставен по време на обученията.

Фирмените ни обучения имат една единствена цел – да обучим вашия екип да движи цялата компания напред в дългосрочен план. Резултатите ни са невероятни и със сигурност ще останете повече от доволни.Нашите Доволни Клиенти

Какво казватнашите клиенти • Ако онлайн успехът, както се твърди, наистина е на 1 клик разстояние, значи сте кликнали на правилното място.

  Благой Иванов
 • Работата ми с екипа на Reshenia.com винаги е била удоволствие, тъй като с екипа им се разбираме с половин дума, а и те знаят какво, как и защо правят. Всеки предприемач, който би искал да постигне успех в интенрет, трябва да има консултанти като тях.

  Борислав Кръстев
  Управител, Ритейл Аналитикс - България ЕООД


ПоискайБезплатна Оферта


Име*

Телефон*

Е-мейл*

Вашия уебсайт

Как можем да ви помогнем?

Каква е вашата цел?