+359 887 904 944

Корпоративни и фирмени обучения – дигитална академия

✓ обучение на екипи     ✓ индивидуален подход     ✓ в удобно време

✓ обучете екипа си на най-последните тенденции и го въведете в дигиталния свят

Корпоративни обучения и консултации

Нашите обучения са практични

Обученията, които правим се актуализират изцяло за вашия бизнес и спрямо екипът, който се обучава.
Ние сме практици и всичко, което ще ви разкажем и покажем ще бъде директно от кухнята на дигиталния свят.

Персонален подход

Нашите фирмени обучения са изцяло ориентирани към вашите нужди и ежедневни дейности. Ще помогнем със стратегии и работещи решения, които целят да подобрят вашите най-важни показатели – оборот, парични потоци, управление на времето и процесите, посредством дигиталните технологии. Не на последно място – корпоративните обучения, които предлагаме, са насочени в посока намаляване на разходите, чрез правилно използване на новите технологии.

Нашите теми са винаги актуални

  • Как да подобрите своята интернет сигурност? – обучение за хора без ИТ специализация.
  • Дигитален маркетинг – фирмено обучение по дигитален маркетинг, включващо цялостен преглед на дигиталните инструменти и практики в момента.
  • Маркетинг техники за дигитална комуникация (Facebook, Instagram, LinkedIn, Имейл маркетинг).
  • Повишаване на продажбите чрез съвременните интернет инструменти.
  • Управление на вашето интернет представяне.
  • На първо място в Google – подобряване на оптимизацията на ежедневна база (SEO).
  • Водене на комуникация с клиенти и контрагенти в дигитална среда.
  • Превръщане на потребителите и клиентите си във верни фенове, които да работят във ваша полза дългосрочно.
Фирмени обучения и консултации

Фирмени обучения и консултации са на 1 клик от вас

Никога не е късно да научите нещо ново.

Свържете се с нас, за да го направите.

Менторство на start up проекти

Ако сте StartUp и не искате да сте като останалите 90% стартиращи бизнеси, които се провалят в рамките на първите 2-3 години, тогава имате нужда от истински ментор.

Ние сме екип, фокусиран над резултатите и ще ви ритаме по задника, ако се налага, само и само да постигнете успех. Защото ментор, който гали с перце и ви кара да се чувствате комфортно, ви прави мечешка услуга.

Нашата услуга не е мечешка. Тя е платена и ние искаме вие да станете печеливш бизнес час по-скоро. Защото това е целта на един бизнес. Да бъде успешен. Да прави пари.

Не сте планирали да излезете на печалба в първите 8 месеца? Със сигурност имате нужда от нас!

Имате въпроси относно
нашите обучения и консултации?

Защо да ползвам вашите фирмени обучения?

Фирмените обучения “Дигитална академия” са инвестиция в дългосрочния успех на вашия бизнес. Екипите, преминали нашите обучения получават по-голяма увереност при работата си в дигиталния свят. Те се чувстват по-защитени, по-уверени, по-информирани. Обученията ни дават не само знания, а и инструменти за добиване на нови знания в конкретни области. Така екипите преминали обучение, продължават своето развитие по план, поставен по време на обученията.

Фирмените ни обучения имат една единствена цел – да обучим вашия екип да движи цялата компания напред в дългосрочен план. Резултатите ни са невероятни и със сигурност ще останете повече от доволни.

Как преминава обучението?

След като се свържете с нас, ще се информираме какви са целите, които искате да постигнете с това обучение. Ще се запознаем с вашия бизнес и нуждите на екипа ви и ще изготвим индивидуално обучение в рамките на 4 часа, или 2 сесии по 4 часа.

Обучението преминава под форма на лекция, след което се отделя нужното време за въпроси и отговори и решаване на конкретни казуси, поставени от аудиторията

Как да преценя една тема или много теми искам?

Свържете се с нас, за да ни разкажете повече каква е вашата цел и ние ще преценим дали това, което искате може да стане в рамките на ден, два или повече. Можем да изготвим индивидуална програма, както за по-кратко обучение, така и за такива, продължаващи в рамките на седмици.

Какво включват вашите консутлации?

Всеки, който прави онлайн бизнес или планира да прави такъв, има нужда от това някой с по-голям опит да му покаже грешките и по-важното – да му даде бързи и лесни решения. Нещо повече – консултацията в правилното време може да ви спести много повече пари и нерви, отколкото предполагате, и да ви даде по-силен старт в мрежата. Дори само избора на правилната технология може да е от решаващо значение за това дали ще успеете онлайн или точно обратното.

А ние искаме вие да успеете. Не, не го казваме лицемерно. Защото ако вие успеете, ще останете наши клиенти за много по-дълъг период от време. Тоест – интересът е взаимен.

Функционална спецификация, техническо задание? За какво са ми тези неща?

Когато обиновен човек комуникира с програмисти, често много функционалности важни за вашия бизнес остават „изгубени в превода“. Вие мислите, че когато сложите бутон „Галерия“ знаете, че програмистът ще изгради зад него истинска галерия, с албуми, разглеждане на снимките в слайдер и… той поставя само бутона Галерия. Защото няма задание какво реално искате. Това не е новообразувано и вашия кошмар започва. Сега умножете това по 10 или по 20.

Нашата работа е да преведем това, което искате на езика на програмистите, с които ще работите и те да получат много ясно задание къде какво се случва по сайта, как се случва, какви технологии да използват (защото решението може да дойде по няколко хиляди различни начина, повечето от които не са правилните за вас).

Изготвянето на техническо задание и функционална спецификация е нещо, което е нужно на ВСЕКИ по-голям уебсайт или софтуерен проект, за да стартира. Тези два документа пестят пари, време и нерви. Освен това са задължително приложение към договора за изработка.

Фирмени обучения и консултации са на 1 клик от вас

Никога не е късно да научите нещо ново.

Свържете се с нас, за да го направите.

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен, е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби

Нашият екип е работил за едни от най-големите
компании в страната и света

Разбира се, имаме и голям брой малки и микро клиенти, с които работим отлично от десетилетия.