Дигитална академия & Консултации

Искате да подобрите цялостното представяне на вашият бизнес? Ние можем да ви научим на всичко, което трябва да знаете, за да успеете в дигиталният свят и да печелите повече.Персонален подход

Искаме да сме полезни точно на вас и вашия бизнес. Екипът ни ще се срещне с вас, за да научи най-важните аспекти на вашата дейност. След това, ще изготвим индивидуален план на обучение за вас и вашите служители.

Нашите обучения са изцяло ориентирани към вашите нужди и проблеми. Ще помогнем със стратегии и работещи решения, които целят да подобрят вашите най-важни показатели – оборот, парични потоци и да намалят разходите ви.Какво ще научите вие и вашите служители?

 • Как да подобрите вашите продажби онлайн – независимо дали имате електронен магазин, каталог, фирмен уебсайт или дори нямате уебсайт, а само регистрация във фирмен каталог.
 • Как да управлявате съдържанието на уебсайта си – какви статии да пишете, как да позиционирате и описвате продуктите, как да поднасяте информацията и управлявате потребителското поведение, така че максимално бързо да постигнете желания успех – поръчка, запитване, покупка.
 • Как да подобрите оптимизацията (SEO) на сайта си.
 • Как да водите комуникация с клиенти и контрагенти онлайн, така че те да останат доволни и да се достигне до сделка максимално бързо.
 • Как да превърнете потребителите и клиентите си във верни фенове, които да работят във ваша полза дългосрочно.


Къде и кога?

,,Дигиталната академия’’ се провежда във вашия офис или на друго подходящо за това място, което ние можем да ви предложим. Обучението може да бъде организирано по удобен за вас начин, като най-често използваните опции са:

по време на тиймбилдинг в рамките на няколко лекции

корпоративни събития

уикенди (в рамките на един или два почивни дни)

след работно време

в работно времеЗащо „Дигитална Академия“

Дигитална академия” е инвестиция в дългосрочния успех на вашия бизнес. Ще помогнем не само да оптимизирате вашата работа и продажби, но и да научите как да поддържате добрите резултати. Нашата цел е да обучим вас и вашите служители, така че вашият бизнес да върви напред в дългосрочен план.Нашите Доволни Клиенти

Какво казватнашите клиенти • Ако онлайн успехът, както се твърди, наистина е на 1 клик разстояние, значи сте кликнали на правилното място.

  Благой Иванов
 • Работата ми с екипа на Reshenia.com винаги е била удоволствие, тъй като с екипа им се разбираме с половин дума, а и те знаят какво, как и защо правят. Всеки предприемач, който би искал да постигне успех в интенрет, трябва да има консултанти като тях.

  Борислав Кръстев
  Управител, Ритейл Аналитикс - България ЕООД


ПоискайБезплатна Оферта


Име*

Телефон*

Е-мейл*

Вашия уебсайт

Как можем да ви помогнем?

Каква е вашата цел?