Управление на рекламни кампании

За разлика от традиционните медийни канали, интернет ни предоставя възможността да покажем себе си пред целия свят. Вашият бизнес или дори личният ви блог също могат да се възползват от този златен шанс. Една добре обмислена рекламна кампания реално може да ви изстреля на следващото ниво. Какво чакате?
Една реклама в национален ефир ще ви струва в пъти повече отколкото една реклама в Google AdWords. Нещо повече, интернет рекламите са много по-ефективни. С други думи плащате по-малко, а получавате повече. Можете да достигнете до огромен набор от хора, като практически вие определяте техния брой. Защо не превърнете потенциалните си клиенти в реални такива още сега?Как е възможно всичко това


Анализ на целите

Успехът на една рекламна кампания зависи от предварителната стратегия за нейното изпълнение. Заедно ще коментираме какво точно искате да промотирате - продукт, услуга или бизнеса си като цяло.


Реклама в социалните мрежи

В Решения имаме решение за всичко. Рекламките в социалните мрежи отдавна не са загадка за нас, но това не означава, че са ни доскучали. Напротив, винаги е хубаво да видиш как те помагат на малките да станат големи.


Рекламни кампании в Google AdWords

Нашите експертни консултанти ще настроят рекламата, така че тя да да се показва пред определена аудитория, в определени часове и на определени места. Кампаниите в Google AdWords са нашата страст, оставете ни удоволствието да ги управляваме вместо вас.

Рекламни кампании във Facebook

Facebook е най-голямата социална мрежа в света. С над два милиарда потребители, Facebook е идеалното място за вас да представите своя бизнес в пълния му блясък. Можете да рекламирате чрез видео, снимки или просто текст.


Реклами в Yandex

Знаете ли, че в рускоговорящите страни Yandex задминава по пазарен дял дори Google? Ако искате да се наложите на руския пазар, то рекламните кампании в Yandex със сигурност ще са ви от полза.


Мониторинг и актуализация

Тъй като наблюдаваме всичко в реално време за нас не е никакъв проблем да пренастроим дадена реклама и да я модифицираме, така че тя да стане още по-ефективна.


Накратко, това са стъпките, които следваме:

 • изграждане на индивидуална и ефективна стратегия
 • подбор на ключови думи, аудитория и бюджет
 • създаване на рекламни статии, видео клипове (ако е необходимо)
 • пускане на кампанията в действие
 • измерване на ефективността и пренастройка (ако е необходимо)
 • отчет на постигнатите резултати (брой посетители, споделяния, харесвания, продажби и т.н.)И какво от това?

В края на всяка една кампания ще получите пълен отчет за нейното представяне. В това число колко посещения генерирате, кои ключови думи работят и кои не, какъв процент от достигнатите хора са станали ваши клиенти или последователи и не на последно място, как може следващата ви рекламна кампания да бъде още по-зашеметяваща. Разбира се, можем да променяме част от настройките и в реално време. Тоест, ако нещо не ви харесва, ние ще го променим на момента.

Нашите доволни клиенти

Какво мислятнашите клиенти • Работата ми с екипа на Reshenia.com винаги е била удоволствие, тъй като с екипа им се разбираме с половин дума, а и те знаят какво, как и защо правят. Всеки предприемач, който би искал да постигне успех в интенрет, трябва да има консултанти като тях.

  Борислав Кръстев
  Управител, Ритейл Аналитикс - България ЕООД
 • Разчитам на екипа на Reshenia.com за различни свои проекти. Във всеки един от проектите, те са доказвали своя професионализъм.

  Ивалина Ненова
  мениджър NasamNatam


ПоискайтеБезплатна Оферта


  Име*

  Телефон*

  Е-мейл*

  Вашия уебсайт

  Как можем да ви помогнем?

  Каква е вашата цел?