+359 887 904 944

Управление на рекламни кампании

✓ управление на реклами в мрежите за търсене – Google и другите търсачки 

✓ управление на рекламни кампании в социални мрежи

Ние правим кампании,
които работят

Рекламата онлайн е най-бързия начин вашият бизнес да достигне до нови клиенти в целия свят.

Рекламна кампания

Стратегическо планиране

Успехът на една рекламна кампания зависи от предварителната стратегия за нейното изпълнение. Ние отделяме нужното време, за да установим кой е най-подходящият канал за комуникация и да постигнем целите, които си поставяте.

Управлението на рекламните кампании при нас включва етап на проучване и предварителен анализ, дефиниране на аудиторията и избор на средства за достигането ѝ.

Всеки месец управляваме кампании в Google и още десетки по-екзотични канали за комуникация на стотици клиенти, което изисква ежедневен фокус и пълна отдаденост от наша страна.

Подробни отчети

Нашият екип винаги е бил резултатно ориентиран. Интернет рекламата, за разлика от печатната и телевизионната, радио и аутдор рекламата, може лесно и ясно да отчете какво сме постигнали.

В края на всеки месец вие ще получите подробен отчет за това как е похарчен вашият бюджет – колко потребители са видели вашата реклама, колко са кликнали на нея, колко са достигнали до вашия уебсайт, колко са били конвертирани в резервации, запитвания, обаждания, продажби.

Ако купите билборд на магистралата няма как дори да установите колко хора от автомобилите си са успели да прочетат нещо, карайки със 140 километра в час. Смятаме, че ние можем да ви предложим много повече от един билборд. Ние ви предлагаме реални клиенти.

Ясни и предвидими цени

При управлението на интернет реклама, ние нямаме конкретни ценови пакети, сред които можете да изберете, заради спецификата на всяка една кампания и различните канали за комуникация, които можем да използваме, различните пазари, до които искаме да достигнем, продължителността на кампанията и още редица параметри. Въпреки това, нашите цени са лесни за прогнозиране. Те включват начална такса за създаване на кампанията и процент от бюджета, който се управлява. За повече информация – свържете се с нас, за да ви изготвим индивидуална оферта.

Имате нужда от интернет реклама? Потърсете ни още днес!

Ако стартирате вашата кампания днес,

може да имате първите нови клиенти до часове.

Писане на текстове за уебсайтове

Писане на страхотни текстове за уебсайтове

Писането на правилните текстове за всеки уебсайт е от решаващо значение за правилната оптимизация. Текстовете не са самоцел, и количеството не винаги означава добри резултати.

За да напишем най-страхотните текстове за вашия уебсайт, ние работим усърдно, за да открием слабите места на конкуренцията ви и да направим така, че да ги изпреварите в надпреварата за вниманието на потребителите.

Предлагаме, както написване на всички текстове на даден уебсайт, така и поддръжка на блогове, новинарски секции или страници с “често задавани въпроси”. Обадете ни се, за да ви разкажем пвоече.

Имате въпроси за управлението на
рекламни кампании?

Какъв бюджет трябва да инвестирам на месец?

Това зависи изцяло от бизнеса ви, целта на кампанията, дали рекламата ще е на територията на един град, цялата страна или целия свят, или набор от държави. Разбира се, цената зависи и от това дали каналът за комуникация ще е Google или друга платформа.

След като разберем вашите цели, ние ще ви предложим оптималния бюджет, с който можете да стартирате. Ние обичаме да дефинираме дневен бюджет, с което можете много по-лесно да планирате разходите си.

И все пак, подгответе се за бюджет от поне 35 лв. на ден.

Вие ли правите картинки, текстове, послания?

Когато нашите клиенти имат готова визия и послания, можем да ползваме тях. В някои случаи се налага те да бъдат адаптирани спрямо ограниченията на платформите като Google.

Също така, можем да ви предложим и изработка на банери, послания и цялостно обслужване на вашата кампания от-до.

Реклама ли да избера или SEO?

Двете услуги не са взаимно заменяеми. Това е като да сравним спортуването със здравословната диета. И двете водят до по-добра физическа форма, но работят по различен начин.

SEO оптимизацията за търсещи машини работи дългосрочно и има за цел да достигнете до нови потребители, всеки ден, като хората ви намират по естествен път. Този процес е бавен, но много устойчив.

Рекламната кампания е бърз начин да доведете потребители в сайта си, но когато тя спре, потребителите също секват, защото тя не е устойчива във времето.

Ние препоръчваме ВСЕКИ уебсайт да прави SEO, като рекламните кампании биха могли да подсилват ефекта.

С всякакви сайтове ли работите?

Макар и от маркетингова гледна точка думата „не“ да е забранена за използване, тя фигурира в нашия речник. Казваме „не“ на рекламни кампании, свързани с оръжия, забранени или съмнителни лекарствени средства/добавки, сайтове, предлагащи хазарт или друг тип съмнителни финансови схеми, МЛМ, бинарни опции.

Като цяло обичаме да работим за страхотни клиенти, били те малки или големи. Важното е да са от светлата страна на закона.

Мога ли да правя рекламна кампания в Google без да имам сайт?

За Facebook реклама, ще имате нужда от страница, за можете да реализирате кампания там. Ако нямате, ние можем да я реализираме през някоя от нашите, или да направим такава специално за тази цел.

Що се отнася до Google – да, имате нужда от сайт, към който да насочите потребителя. Това може да е просто лендинг страница, но е важно да изпратите потребителя на място, на което да получи повече информация за вас.

Ако нямате уебсайт, ние можем да изградим такъв за вас.

Има ли минимален период, за който да рекламирам?

Всяка рекламна кампания може да се планира от 1 ден до неограничен период от време. Можете да спирате и стартирате рекламните кампании според вашите нужди и натоварване.

Ние препоръчваме минималният период на една кампания да е поне 10 дни, за да се постигне по-добра ефективност и оптимална цена.

Имате нужда от реклама? Потърсете ни още днес!

Ако стартирате вашата кампания днес,

може да имате първите нови клиенти до часове.

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен, е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби

Нашият екип е работил за едни от най-големите
компании в страната и света

Разбира се, имаме и голям брой малки и микро клиенти, с които работим отлично от десетилетия.