Онлайн репутация

Просто казано, онлайн репутацията има за цел да представи вас и вашия бизнес в най-добрата му светлина. Ние можем да ви помогнем да изградите един положителен образ в интернет пространството, така че, когато някой ви потърси в интернет да открие положителни коментари и отзиви. Разбира се, винаги ще има хейтъри, които да се опитват да опетнят името ви, но това не бива да ви спира да следвате мечтите си.

Доверете ни се

Доверявайки вашата онлайн репутация на нас, вие разполагате с един експертен екип зад гърба си, който знае как да умножи положителните мнения за вас в блогове, форуми и социални мрежи. Вече всеки проверява отзивите в интернет за определен хотел, дестинация или услуга и точно за това за вас е важно хората да ви виждат в положителна светлина. Онлайн репутацията е един доказан метод, който може да помогне на вашия бизнес да порасне – повече резервации, повече продажби, повече клиенти.
Нашият екип е работил с много и най-разнообразни клиенти – от отделни личности до големи компании във финсовия сектор. Това ни позволява да намерим индивидуален подход към всеки един от тях. Управлението на онлайн репутацията включва оптимизирането на положителните мнения за вас в интернет и избутването им на по-предни позиции.Как става


Анализ

Ние ще анализираме мненията на интернет потребителите за вас, които са споделени в блогове, форуми, социални мрежи и други.

Съдържание

Ще се постараем да създадем достатъчно на брой позитивни материали, така че негативните мнения да останат назад.

Оптимизация

Оптимизиране на положителните новини и мнения с цел пренареждане на резулатите в Google и др.

Мониторинг

Социалните мрежи и резултатите в търсещите машини се променят постоянно, за това постоянно ще следим вашата онлайн репутация.

Какво ви предлагаме?

Можете да оставите вашата онлайн репутация в нашите ръце без никакви притеснения. Вие сте най-добрите в своя бранш, затова оставете на нас да  покажем това на останалите.

Банки, големи и малки фирми, личности и цели браншове са ни се доверявали. Защо не го направите и вие?

Какво мислятнашите клиенти  • Занимавам се с изработване на авторски аксесоари и предмети от около една година. И смело мога да кажа, че нещата за Handmade Nel започваха да се случват след съветите на Алекс и екипа му, който като специалист ми предложи точните за мен стъпки. Постоянно работя с него и съм благодарна за това, защото винаги той ме кара да мисля с няколко хода напред, да анализирам, планирам и реализирам нови идеи и проекти. Смело препоръчвам неговите услуги, защото той живее в бъдещето.

    Нели Атанасова
  • Ползвам професионални консултации от Reshenia.com за продажбите ми в интернет. Изключително доволен съм от услугите и съветите.

    Димитър Геровски
    Мениджър на мебелна компания


ПоискайБезплатна Оферта


Име*

Телефон*

Е-мейл*

Вашия уебсайт

Как можем да ви помогнем?

Каква е вашата цел?