+359 887 904 944

Пакет от пълно дигитално обслужване – SEO, реклама, репутация, локална оптимизация и съдържание

Много компании не обръщат достатъчно внимание на дигиталното си присъствие. В наши дни това вероятно им коства доста клиенти, защото повечето потребители търсят и проверят в интернет.

Каквото и да си говорим, правилното позициониране в интернет е доста ресурсоемко и изисква значителни ежемесечни усилия, а и познания. Именно затова, компаниите често загърбват този процес или просто го аутсорсват към външни компании и специалист.

Всъщност в повечето случаи далеч по евтино и ефективно излиза наемането на външна дигитална агенция, която да покрие нуждите на компания. Сравнено с наемане на един или няколко човека, които вътрешно да го правят в компанията, може да коства няколко десетки хиляди долара в заплати на тези специалисти.

Какви услуги всъщност трябват на всяка компания в общия случай?

SEO (оптимизация за търсещи машини) това е услуга, която може да наложи вашия уебсайт, продукт, услуга на първите позиции при търсене в Google и другите популярни търсачки. Това е важно, защото дългосрочно може да ви носи органичен трафик (потребители кликнали и влезли в сайта ви при търсене). Ако веднъж се позиционирате по правилните думи и фрази, може да разчитате на безплатен трафик към сайта си дълго време.

Локална оптимизация или оптимизиране на вашия бизнес по адрес, за да присъства правилно в картите на Google. Това е важно, особено ако разчитате на посещения във физически магазин, офис или заведение. Хората често търсят и локални услуги около тяхната локация и доброто позициониране може да ви прави доста допълнителни клиенти всеки месец.

Онлайн репутация или какви са отзивите за вашия бизнес и вашите продукти или услуги в мрежата. Много от хората проверяват това и ако репутацията ви е лоша или липсва, то това не е добър сигнал. Разбира се има какво да се направи по въпроса.

Рекламни кампании в популярните социални мрежи и Google. Или още един канал, с който веднага може да покажете своя бизнес, продукт или услуга на потенциалните си клиенти. И да, една добре организирана и настроена кампанията е доста повече от бустването на публикация от фейсбук страницата ви за 10 долара.

Генериране на перфектното съдържание. Всъщност блога в сайта ви може да е супер мощен инструмент във вашето дигитално портфолио. Не го пренебрегвайте.

Но колко струва всичко това и колко време може да отнеме?

Отговорът е зависи от това какво желаете, на кой го поверявате като организация и реализация. И да, сетъпването на подобен пакет от услуги, комбинирани с подходящата стратегия трябва да е конкретно за вашия бизнес, за да е ефективно. Пишете ни да обсъдим..

Статията ви е харесала? Споделете я!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате пълно дигитално обслужване?

Ние сме хората!

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби
Искате да занете повече
seo for reastaurants

SEO оптимизация за ресторанти и заведения – регистрация и класиране в локални гидове като tripadvisor, forsquare, yelp, google my business

SEO оптимизацията за ресторантите и заведенията е важен аспект на успешния бизнес в тази сфера. Това е най-рентабилният начин за привличане на органичен трафик към