+359 887 904 944

Как да следите своята онлайн репутация в резултатите от търсене на Google

Търсачката Google е най-разпространеният начин за намиране на информация в интернет. Важно е да следите онлайн репутацията на вашата компания и да се уверите, че тя е в съответствие с това, което искате хората да видят за вас.

Има много начини да следите онлайн репутацията на вашата компания, но един от най-лесните начини е да наблюдавате страницата си с резултати в търсачката на Google.

Google my business е безплатна услуга от Google, която ви позволява да създадете страница за вашия бизнес и да добавите информация в нея, като снимки, информация за контакт и т.н. Това ще помогне на хората да ви намерят, когато търсят вашия бизнес в страницата с резултати на Google.

Защо имате нужда от стратегия за управление на онлайн репутацията (ORM стратегия)

Управлението на онлайн репутацията (ORM) е важна част от всяка бизнес стратегия. Това е не само важна част от вашата дигитална маркетингова стратегия, но и важна част от цялостната ви бизнес стратегия.

Добрата стратегия за управление на онлайн репутацията ще ви позволи да имате по-положително и успешно онлайн присъствие. Освен това ще ви помогне да избегнете ненужни рискове, които биха могли да доведат до негативна публичност или дори правни проблеми.

Резултатите от търсенето в Google и как те влияят на вашия бизнес?

Хората търсят продукти и услуги в Google всеки ден. Ако вашият бизнес не се класира добре на първа страница, тогава изпускате потенциални клиенти.

Google е търсачка гигант, която има много власт да контролира какво виждат хората, когато търсят нещо онлайн. Ето защо е важно да знаете как работи алгоритъмът на търсачката и как да оптимизирате уебсайта си, така че да се класира добре в страниците с резултати на Google.

Как да повишите своето SEO класиране в страницата с резултати от търсенето в Google?

Оптимизацията за търсачки е процес на подобряване на видимостта на уебсайта или уеб страницата в неплатените резултати на търсачката – често наричани „естествени“, „органични“ или „спечелени“ резултати.

Ще ви предоставим 5 кратки съвета как да подобрите SEO класирането си в страницата с резултати от търсенето в Google.

1. Изградете препратки

2. Оптимизирайте по ключови думи

3. Използвайте социални медии

4. Създавайте качествено съдържание

5. Наблюдавайте конкуренцията си

Статията ви е харесала? Споделете я!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате пълно дигитално обслужване?

Ние сме хората!

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби
Искате да занете повече
seo for reastaurants

SEO оптимизация за ресторанти и заведения – регистрация и класиране в локални гидове като tripadvisor, forsquare, yelp, google my business

SEO оптимизацията за ресторантите и заведенията е важен аспект на успешния бизнес в тази сфера. Това е най-рентабилният начин за привличане на органичен трафик към