+359 887 904 944

Rank Flight Companies on Google

Как да класирате в търсачките самолетна компания през 2023г.

Google е една от най-популярните търсачки и също така е платформа за популяризиране на услугите на самолетните компании по света. С толкова много самолетни компании, може да е трудно за клиентите да намерят най-добрата. Това е мястото, където Google се намесва. Когато някой търси авиокомпания, той може да напише „най-добрите полети до“ или „полети от“ и след това своята дестинация, след което Google ще му даде списък с опции. Но какви са факторите, които определят кои от тях да се появят първи?

3-те най-важни SEO стратегии, върху които трябва да се съсредоточите, ако искате да класирате сайт на самолетна компания

3-те най-важни SEO стратегии, върху които трябва да се съсредоточите са:

– Изграждане на входящи връзки

– Оптимизация за локално търсене

– Маркетинг в социалните медии

Изграждането на входящи връзки (link building) е процес на придобиване на връзки от други уебсайтове към вашия уебсайт. Това е една от най-важните SEO стратегии за авиокомпаниите. Оптимизацията за локално търсене е стратегия, която се използва за увеличаване на видимостта на даден бизнес в страниците с резултати на търсачките (SERPs) чрез оптимизиране на неговото онлайн съдържание и местни обяви. Маркетингът в социалните мрежи или SMM се отнася до маркетинг чрез канали на социални медии като Facebook, Twitter, Instagram и YouTube.

Топ 10 фактора за класиране на авиокомпаниите в търсачките

Авиокомпаниите трябва да са на гребена на вълната, когато става въпрос за SEO оптимизация. Те трябва непрекъснато да се адаптират към новите тенденции и промени в индустрията.

Първите 10 фактора за класиране в търсачките на авиокомпаниите са:

– Качество на целевата страница (landing page)

– Скорост на сайта

–  Отзивчив дизайн за мобилни устройства

– Сила на домейна (DA)

– Сила на страницата (PA)

– Доверителен поток (TF)

– Поток на цитиране (CF)

– Обновяване/история на съдържанието (FC)

– Брой връзки към сайта от външни сайтове

– Изграждане на вътрешни връзки към уебсайта

Много хора търсят полети на мобилните си устройства. Това е така, защото повечето потребители носят мобилното си устройство със себе си навсякъде и през цялото време, което прави вероятността да търсят полети, когато са в движение голяма. Така че фокусът трябва да бъде върху удобен за използване на мобилни устройства уебсайт и висока скорост.

За да класирате напред вашата авиокомпания, трябва да имате SEO агенция

На силно конкурентен пазар е трудно да се привлече вниманието на потенциалния клиент. Ето защо много компании се обръщат към SEO агенциите за помощ в своите маркетингови усилия. Една от най-популярните и ефективни стратегии за SEO агенции е изграждането на връзки. Изграждането на връзки помага за повишаване на класирането в търсачки като Google и Bing.

Тази стратегия е особено ефективна в отрасли, които имат голяма конкуренция, като например авиобизнесът. Авиокомпаниите непрекъснато се борят за вниманието на клиентите си, като предлагат най-ниски цени, предлагат програми за награди и други бонуси, за да спечелят предимство пред своите конкуренти. Но тези тактики сами по себе си не са достатъчни, за да ги класират по-високо в Google или Bing.

Това е мястото, където SEO агенциите могат да помогнат, като създадат връзки от реномирани уебсайтове, които сочат обратно към уебсайта на авиокомпанията, за да повишат класирането си в търсачки като Google или Bing.

Статията ви е харесала? Споделете я!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате пълно дигитално обслужване?

Ние сме хората!

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби
Искате да занете повече
seo for reastaurants

SEO оптимизация за ресторанти и заведения – регистрация и класиране в локални гидове като tripadvisor, forsquare, yelp, google my business

SEO оптимизацията за ресторантите и заведенията е важен аспект на успешния бизнес в тази сфера. Това е най-рентабилният начин за привличане на органичен трафик към