+359 887 904 944

Пишете SEO статии с помощта на тези 7 убийствени инструмента

SEO копирайтингът е вид съдържание, което е предназначено да се класира високо в търсачките. Нарича се още оптимизиране на съдържание за търсещите машини.

SEO съдържанието (SEO копирайтингът) има много предимства, включително следните:

– Повишава видимостта на уебсайта в търсачките.

– Подобрява процента на конверсия и води до повече продажби.

– Помага за цялостното брандиране на компанията или продукта.

– Предоставя ценна информация на потребителите, които я търсят.

7-те инструмента, които ще наелектризират вашето съдържание – SEO копирайтинг/писане

Инструментите са полезни не само за целите на SEO оптимизацията, но могат да се използват и за създаване на статия от нулата или за намиране на тема за публикация в блог секция.

7-те инструмента, които ще ви помогнат за вашето съдържание, ключови думи и анализи.

С непрекъснато променящата се дигитална среда е трудно да сме в крак с всички нови тенденции и технологии. За да сте в крак с нещата, имате нужда от няколко инструмента, които ще ви помогнат да бъдете по-продуктивни и ефективни в процеса на създаване на съдържание. Ето 7 инструмента, които ще дадат заряд на вашето съдържание, ще ви помогнат с ключовите думи и ще ви осигурят анализи и резултати:

1. BuzzSumo

2. Keyword Tool

3. Google Analytics

4. Google Trends

5. SEMrush

6. Ahrefs

7. Moz

Semantic Mastery – най-добрият инструмент за ключови думи за SEO

Semantic Mastery е инструмент за изследване на ключови думи, който използва изкуствен интелект, за да ви помогне да намерите най-добрите ключови думи за вашия уебсайт.

Софтуерът се предлага в две версии – безплатна и платена. Безплатната версия включва предложения за ключови думи, проследяване на ключови думи и инструмент за проследяване на ранга в търсачката. Платената версия има всичко това и още много функции като персонализирано проследяване на ранг в Google, инструменти за изследване на ключови думи и достъп до генератора на блогове на Semantic Mastery.

Copyscape and Plagiarism Checkers – инструменти за избягване на грешки при копиране

Copyscape and Plagiarism Checkers са създадени, за да помогнат на авторите да избегнат неудобството да публикуват съдържание в мрежата, което е подобно на друго.

Copyscape е безплатен софтуер за проверка за плагиатство, който може да се използва за търсене на дубликати на съдържание в интернет. Copyscape може да се използва и като търсачка за намиране на статии, есета, истории или всякакъв друг вид текстове.

Plagiarism Checkers са инструменти, които използват алгоритми за намиране на прилики в текст в интернет. Те са създадени, за да помогнат на писателите да избегнат публикуването на съдържание, което вече е публикувано от друг автор.

Текстове на уеб страницата – как да оформите вашите изречения по оптимално добър начин

Доброто оформление е важно за четливостта на един текст. Важно е и за SEO оптимизацията за търсачките.

Първото нещо, което трябва да имате предвид, когато пишете статия, е дължината на изреченията. Идеалната дължина на изречението трябва да бъде между 15 и 25 думи, което ще улесни четенето и разбирането на текста.

Второто нещо, което трябва да имате предвид, когато пишете статия, е разстоянието между абзаците. Това може да стане чрез вмъкване на хоризонтална линия преди всеки нов абзац или използване на абзаци, които не са твърде дълги или пък твърде къси.

Третото нещо, което трябва да имате предвид, когато пишете статия, е колко параграфа поставяте на страница или екран. Трябва да имате около два или три параграфа на една страница, така че читателите да могат да възприемат една идея наведнъж, без това да им създава трудност.

Статията ви е харесала? Споделете я!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате пълно дигитално обслужване?

Ние сме хората!

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби
Искате да занете повече
seo for reastaurants

SEO оптимизация за ресторанти и заведения – регистрация и класиране в локални гидове като tripadvisor, forsquare, yelp, google my business

SEO оптимизацията за ресторантите и заведенията е важен аспект на успешния бизнес в тази сфера. Това е най-рентабилният начин за привличане на органичен трафик към