+359 887 904 944

Интерактивни екранни снимки от Google Chrome за оптимизиране на скоростта на уебсайта

Google Chrome е един от най-популярните браузъри в света. Chrome също така е браузър, който разполага с много функции. Една от тези функции е възможността да се правят екранни снимки на сайтове, които след това могат да се използват за ускоряване на времето за зареждане и коригиране на повредени връзки.

Тази функция се нарича „Интерактивни екранни снимки“. Може да я намерите в секцията с инструменти за разработчици на Google Chrome. Тя ви позволява да правите екранни снимки в различни точки на уеб страница и да ги използвате за отстраняване на грешки.

Инструментът на Google за интерактивни екранни снимки помага на уеб разработчиците да видят как ще изглежда сайтът им на различни размери на екрана, без да е необходимо каквото и да е програмиране.

Тази нова функция, наречена Интерактивни екранни снимки, е визуален начин за потребителите да видят какво има на сайта, без да се налага да го зареждат. Това ще помогне за спестяване на използване на данни и ще ускори времето за зареждане на страниците.

Статията ви е харесала? Споделете я!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате пълно дигитално обслужване?

Ние сме хората!

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби
Искате да занете повече
seo for reastaurants

SEO оптимизация за ресторанти и заведения – регистрация и класиране в локални гидове като tripadvisor, forsquare, yelp, google my business

SEO оптимизацията за ресторантите и заведенията е важен аспект на успешния бизнес в тази сфера. Това е най-рентабилният начин за привличане на органичен трафик към