+359 887 904 944

reshenia team

Нова визия, нови Решения, нови приятели

От днес официално Reshenia.com е с нов облик! Освен, че вложихме много ентусиазъм в създаването на новия ни сайт, се постарахме да ви представим пълния набор от клиенти, с които сме работили. Някои от тях са големи, други по-малки, но важното, че всички са доволни. Съответно, ние спим спокойно (ако изобщо остане време за сън 🙂 ).

Вече над петнадесет години интернет е нашият дом. Работили сме по най-различни проекти – големи, малки, средни, огромни, миниатюрни и повечето от тях оцеляха 🙂 . През цялото това време сме изграждали сайтове, онлайн магазини, медии, уеб портали, софтуерни продукти, яздихме еднорози и си говорихме с торбалан, Баба Яга и Чък Норис. Да, вече и те са наши клиенти!

Спокойно можем да заявим, че до известна степен сме играли основна роля в създаването на българския интернет. Основните дейности и услуги, които предлагаме са:

  • Оптимизация на уебсайтове (SEO) – ако потребителите не могат да ви намерят в Google, то вие просто не съществувате за тях. Добрата новина е, че ние можем да направим така, че да започнат да ви откриват. Защо да се лишавате от тях?
  • Изграждане на WordPress базирани сайтове и магазини – в наши дни е невъзможно да изградиш устойчив бизнес модел без уебсайт. Обещаваме, че ще ви направим уебсайт или магазин, който е лесен за управление и употреба.
  • Онлайн репутация (ORM) – ние може да се погрижим за имиджа на вашия бизнес в интернет. Онлайн представянето е важен фактор от успеха на различни типове бизнес. Ако не сте доволни от вашето интернет представяне, то обърнете се към нас, за да се заемем с бизнес репутацията ви онлайн.
  • Маркетинг чрез съдържание (Content Marketing) – интернет потребителите постоянно попадат на всякакви публикации в социалните мрежи и различни блогове. Чрез този тип маркетинг може да привлечете нови клиенти и да ги накарате да се връщат по-често при вас.
  • Управление на реклами – както се казва управляваме реклами всякакви. В Google, Bing, Yandex, Facebook и къде ли още не. Само попитайте.

Статията ви е харесала? Споделете я!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате пълно дигитално обслужване?

Ние сме хората!

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби
Искате да занете повече
seo for reastaurants

SEO оптимизация за ресторанти и заведения – регистрация и класиране в локални гидове като tripadvisor, forsquare, yelp, google my business

SEO оптимизацията за ресторантите и заведенията е важен аспект на успешния бизнес в тази сфера. Това е най-рентабилният начин за привличане на органичен трафик към