+359 887 904 944

Партньорска програма

Ако се оглеждате за нови възможности и сте силни в комуникацията с нови хора, то може би е добре да си партнираме.

Ние, екипът на Reshenia.com имаме желание да разширим своята клиентска база в България и чужбина и за целта се нуждаем от партньори, които да предлагат нашите услуги. В замяна сме готови да дадем комисионна за всеки спечелен нов клиент.

Какво включва партньорската програма на Reshenia.com

Услугата, която се продава най-лесно и от която голяма част от бизнес клиентите ни имат нужда е Оптимизация за търсещи машини (SEO). Постарали сме се максимално точно и ясно да опишем предлаганата услуга и да я оформим в няколко SEO пакета за по-лесното предлагане. Разбира се има възможност за персонализирани пакети, според клиента.

Това, което предлагаме на клиентите е оптимизация за търсачки за техните уебсайтове. Процесът по оптимизиране на един уебсайт изисква време и доста работа, именно затова предлаганата услуга е под формата на месечен абонамент.

За кого е подходяща предлаганата SEO услуга

Потенциални клиенти на услугата са както малки фирми, така и големи компании от различни сфери, които имат представяне в интернет.

Услугата в различните и варианти (пакети) може да се предложи за малки имиджови сайтове, големи корпоративни уебсайтове, електронни магазини, блогове.

Продължителност на SEO услугата

Продължителността на оптимизацията за всеки от клиентите зависи от желаните резултати и от конкретните параметри към момента. При слабо конкурентни ниши, продължителността на SEO оптимизацията е добре да продължи между 6 и 12 месеца. Съответно при ниши с по-голяма конкуренция, процесът на оптимизация на уебсайта, може да се превърне в съпътстваща ежемесечна дейност.

Какво получават нашите партньори

Вие получавате възможността да предлагате нашите SEO пакети на различни фирми, търговци и уебсайтове. При уговорена сделка и спечелен клиент, вие получавате комисионна от сделката.

Комисионна получавате и във всеки от месеците, в които съответния клиент ползва и заплаща нашите месечните абонаменти.

Просто и ефективно. Само с няколко доведени клиента на месец, вие имате възможност да си осигурите добър пасивен месечен доход.

Конкретните параметри, могат да бъдат договорени при интерес.

За услугата seo

Нашата компания е специализирана в оптимизацията за търсещи машини от над десет години. Наши клиенти са както малки бизнес сайтове, така и уеб портали в силно конкурентни ниши.

В голямата си част, клиентските сайтове не отговарят на някои основни правила за позициониране в google и останали търсачки и затова не могат да достигнат пълния си потенциал от трафик и продажби.

Нашата първа задача е да направим пълен преглед на уебсайта и да маркираме всички слаби места и неща, които биха могли да се подобрят, за да може дадения уебсайт да се позиционира напред в търсачките.

Следващото много важно нещо е да натрупаме положителен имидж за пред търсачките, така че те да показват по-напред дадения уебсайт по заложените ключови думи. Този процес включва и анализ на конкурентите сайтове, за по точна преценка къде е оптимизирания сайт спрямо тях.

Свържете се с нас

Ако казаното по-горе ви допада, то може да ни пишете и смятате, че ще може да се справите с предлагането на подобен продукт, то свържете се с нас. Изпратете ни кратко представяне и защо смятате, че сте силни в продажбите и ще се справите с продажбата на SEO пакет. Пишете ни на info@reshenia.com

Статията ви е харесала? Споделете я!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате пълно дигитално обслужване?

Ние сме хората!

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби
Искате да занете повече
seo for reastaurants

SEO оптимизация за ресторанти и заведения – регистрация и класиране в локални гидове като tripadvisor, forsquare, yelp, google my business

SEO оптимизацията за ресторантите и заведенията е важен аспект на успешния бизнес в тази сфера. Това е най-рентабилният начин за привличане на органичен трафик към