Как да стартираме интернет бизнес? – Презентация

Как да стартираме интернет бизнес? - Презентация

На 6 март тази година в Александър Ненов (част от екипа на Reshenia.com) изнесе лекция на тема “Как да стартираме Интернет бизнес?”. Семинарът се проведе в зала “Inspiration” на Софтуерния университет в София и беше безплатен за всички желаещи.

Още на предварителното записване, капацитетът на голямата презентационна зала на университета беше запълнена, като на самото участие дори имаше правостоящи, желаещи да гледат лекцията. Така събралата се аудотиря наброяваше над 215 човека.

На семинара “Как да стартираме Интернет бизнес?“, Алекс покри следните теми: Как се прави сайт с ентусиазъм и без бюджет?
Интернет дава възможност на човек с мечта, силна мотивация, желание и малко “джобни”, да се конкурира и дори да задмине корпорация инвестирала милиони в своите проекти. Това не е изключение! Това е начинът, по който са се случили 90% от сайтове, които ползвате в момента! Как (и дали) да намерите инвеститор?
Лектора разгледа начините за финансиране на един онлайн бизнес, като се спря на добрите и лошите практики. Основно бяха засегнати бюджетите, паричните потоци и други неизбежни за всеки един бизнес понятия с конкретни примери как можем да си улесним живота посредством технологиите.

На кратко – (почти) всичко, което трябва да знаете преди да стартирате собствен онлайн бизнес!

Ако желаете персонално фирмено обучение или лекция за ваше събитие, то може да разгледате и страницата ни за тренинги и обучения.


Ние сме дигитална агенция специализирана в следните услуги: SEO оптимизацията, управление на онлайн репутация (ORM), създаване на уебсайтове, маркетинг чрез съдържание, рекламни кампании. Може да ни пишете на info@reshenia.com, да се свържете с нас: 0887 904 944 или да ни изпратите запитване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *