+359 887 904 944

Как да стартираме интернет бизнес? – Презентация

На 6 март тази година в Александър Ненов (част от екипа на Reshenia.com) изнесе лекция на тема “Как да стартираме Интернет бизнес?”. Семинарът се проведе в зала “Inspiration” на Софтуерния университет в София и беше безплатен за всички желаещи.

Още на предварителното записване, капацитетът на голямата презентационна зала на университета беше запълнена, като на самото участие дори имаше правостоящи, желаещи да гледат лекцията. Така събралата се аудотиря наброяваше над 215 човека.

На семинара “Как да стартираме Интернет бизнес?“, Алекс покри следните теми: Как се прави сайт с ентусиазъм и без бюджет?
Интернет дава възможност на човек с мечта, силна мотивация, желание и малко “джобни”, да се конкурира и дори да задмине корпорация инвестирала милиони в своите проекти. Това не е изключение! Това е начинът, по който са се случили 90% от сайтове, които ползвате в момента! Как (и дали) да намерите инвеститор?
Лектора разгледа начините за финансиране на един онлайн бизнес, като се спря на добрите и лошите практики. Основно бяха засегнати бюджетите, паричните потоци и други неизбежни за всеки един бизнес понятия с конкретни примери как можем да си улесним живота посредством технологиите.

На кратко – (почти) всичко, което трябва да знаете преди да стартирате собствен онлайн бизнес!

Ако желаете персонално фирмено обучение или лекция за ваше събитие, то може да разгледате и страницата ни за тренинги и обучения.

Статията ви е харесала? Споделете я!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате пълно дигитално обслужване?

Ние сме хората!

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби
Искате да занете повече
seo for reastaurants

SEO оптимизация за ресторанти и заведения – регистрация и класиране в локални гидове като tripadvisor, forsquare, yelp, google my business

SEO оптимизацията за ресторантите и заведенията е важен аспект на успешния бизнес в тази сфера. Това е най-рентабилният начин за привличане на органичен трафик към