+359 887 904 944

Нямам време да си направя сайт – какво да правя?

Стартирането на бизнес е времеемко занимание. То може да заеме цялото ви свободно време и затова много от стартиращите предприемачи работят по 14-18 часа на ден, без почивен ден. Това е похвално и е единственият път към успеха – нещо, през което съм минал десетина пъти при всеки нов бизнес.

Когато стартиращият бизнес е затрупан с оперативни задачи, стратегии и парични потоци, има нещо,  което често остава на заден план.

Това е уебсайтът.

Макар и да се намираме в 21-ви век и  всеки има телефон, през който да търси и намира всякакви продукти и услуги в мрежата и то буквално 24 часа в денонощието, повечето от тези, които стартират бизнес знаят, че трябва да бъдат представени силно в мрежата, но нямат време… Защото изграждането на уебсайт за тях често е равносилно на усилие като да напишат дипломна работа…

И това е нормално. Ако се занимаваш с извозване на строителни отпадъци, отваряш оптика, стоматологичен кабинет или имаш месарски цех,  последното нещо, от което разбираш е направата на сайтове, копирайтинг, оптимизация, хостинг, домейни и още поне 10-тина интересни термина,  които нито искаш, нито трябва да знаеш.

Това,  че всеки  трябва да разбира от своя си бизнес  ни наведе на една идея за нов тип услуга, която сме предлагали многократно, но никога не сме я представяли по този начин. С едно изречение услугата може да се опише така:

Остави сайта на нас – ти си върши твоята работа.

Малко по-подробно услугата звучи така: Няма нужда да разбираш от каквото и да било, нито да си губиш времето с изучаване, сравняване, мислене на текстове,  намиране на снимки, дизайни и редица други неща. Това е нещото, от което разбираме ние.

Ние:

  • ще изберем правилния хостинг за твоя уебсайт,
  • ще ти предложим домейни (адреси за сайта ти), отговарящи на твоя бизнес,
  • ще изберем най-добрия дизайн спрямо съвременните тенденции,
  • ще инсталираме, настроим, изградим и качим сайта онлайн,
  • ще намерим снимки или ще организираме фотосесия, ако бизнесът ти има нужда от такава,
  • ще напишем текстове за теб, твоите продукти и услуги,
  • ще свържем сайта ти с профилите ти в социалните мрежи,
  • ще направим перфектното представяне на твоите продукти и услуги

 

Но това не е изчерпателен списък. Ние ще направим всичко, което е необходимо, за да стартира сайтът. Практически, ние можем да стартираме уебсайта ти изцяло без твоя намеса, но е желателно все пак да изявиш желание.

Това не е възможно!

Преди години и ние си мислехме така. Искахме на клиентите си подробни инструкции, материали, работни файлове, функционални спецификации, редица срещи за обсъждане… Така беше в края на 90-те и началото на новия век, когато нещата бяха много по-сложни, а клиентите измисляха топлата вода. Да, буквално я измисляха, защото когато нямаше изобилие от сайтове,  всяко нещо се правеше за първи път. Включително и програмирането беше приключение, защото много от нещата трябваше да се мислят от нулата – без готови кодове, скриптове, платформи, фреймуоркс… Ето още една дума от онези, които не ти трябва да знаеш.

Сега е по-лесно. Само през моите ръце са минали малко под 1000 сайта. Заедно с екипа ми сме минали през всичко. Oт клиенти,  които искат сайтове по-големи от Амазон, до клиенти, искащи сайт с лого + телефон и нищо повече.

Да, не всеки сайт може да бъде направен без участието на клиента. Сайтове,  предлагащи сложни виртуални услуги, искат индивидуален подход и много предварителна работа.

Но истината е друга – 80% от бизнесите имат нужда от презентационен уебсайт, който да отговори на няколко важни въпроса – кой си ти, какво предлагаш, на каква цена, как да се свържат с теб…Да, сайтовете на ресторанти се различават от тези,  касаещи пластична хирургия, например, тези за топлинно счетоводство се различават от сайтовете на издателствата. Но ние сме минали през всички видове сайтове многократно и знаем кое как се прави, защо се прави така и в края на краищата сайтът  да бъде уникален, а не компромисно копие на нещо…

Ако искаш напълно завършен и попълнен с информация сайт в рамките на 4-6 седмици, от който да можеш да започнеш да печелиш веднага – ние сме твоите хора. Просто ни прехвърли тази задача и виж резултата след това.

Ако дотук не съм те убедил, че това е твоята услуга, бих ти препоръчал да прочетеш книгата ми ”Как да печелим от интернет?”, в която разказвам подробно как можеш бързо и лесно да си изградиш сайт със или без помощта на уебстудио.

Ако пък си от онези предприемачи, които нямат време за уебсайта си – нека ти продадем нашето време.

Свържи се с мен (клик) и екипа ми сега и не след дълго ще имаш своето собствено място в океана от сайтове.

Статията ви е харесала? Споделете я!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате пълно дигитално обслужване?

Ние сме хората!

Свържете се с нас

Какво следва?

Като човек, занимаващ се е продажби, най-голямо удовлетворение за мен е когато нашите клиенти подобряват продажбите си. 

Иво Иванов
мениджър продажби
Искате да занете повече
seo for reastaurants

SEO оптимизация за ресторанти и заведения – регистрация и класиране в локални гидове като tripadvisor, forsquare, yelp, google my business

SEO оптимизацията за ресторантите и заведенията е важен аспект на успешния бизнес в тази сфера. Това е най-рентабилният начин за привличане на органичен трафик към